streamline webdesign


Az efféle típusú lábbeli a tavaszi és őszi hónapokra jelent ideális megoldást, amikor az időjárás változékony. A DD Step átmeneti cipő tervezésekor az elsődleges szempont a multifunkcionalitás és a sokoldalúság. Általában vízálló vagy vízlepergető anyagból készül, aminek köszönhetően a gyermek lábai az esős napokon is szárazak maradnak.

Nagyszerű légáteresztő tulajdonságának hála, optimális szellőzést garantál. Ez a kettős funkció biztosítja, hogy a lábbeli egyaránt alkalmas legyen a hűvösebb reggelekre és a melegebb délutánokra. A DD Step átmeneti cipő ortopédiai kialakítása is fontos tényező, ami segít a helyes lábfejlődésben és a megfelelő testtartás kialakításban. A gyermekek dinamikus életstílusához illeszkedő modern és trendi designok mellett, a márka nagy hangsúlyt fektet a kényelemre.

Az ergonomikus belső rész, a puha párnázat és a rugalmas anyagok mind hozzájárulnak a kényelmes és szabad mozgáshoz. A DD Step átmeneti cipő kisfiús és kislányos kivitelben is megvásárolható, így minden gyermek megtalálhatja a saját ízlésének megfelelőt.