streamline webdesign


Greffe de cheveux

Kopaszodást rengeteg minden okozhat, így elsősorban az okokat kell felderíteni és csak azután lehet orvosolni a problémát. A Greffe de cheveux szinte az összes típusú hajhullás esetén alkalmazható, így érdemes felkeresni a klinika specialistáit és alávetni magunkat egy alapos kivizsgálásnak.

Ekkor a szakértők ellenőrzik, hogy alkalmasak vagyunk-e a Greffe de cheveux elvégzésére és amennyiben igen, akkor már másnap is sor kerülhet a beavatkozásra. Az eljárás érzéstelenítésben történik, így semmit nem fogunk érezni belőle, ráadásul rögtön utána haza is mehetünk, így az otthonunk nyugalmában tudunk lábadozni.

A Greffe de cheveux végleges eredményét hetek múlva lehet majd látni, amikor vissza kell menni egy konzultációra. Ha az orvosok és mi is elégedettek vagyunk, akkor a Greffe de cheveux folyamata itt lezárul, de ha valahol még nem az igazi, akkor kérhetünk korrekciót. Ha szeretnénk tökéletes végeredményt, akkor ezt is igazán be lehet vállalni, hiszen ugyanúgy nem jár kellemetlenséggel, mint az első beavatkozás.