streamline webdesign


Profi hitelügyintéző

A magánszemélyek, illetve a kis- és középvállalkozásoknak egyaránt elérhető a felvenni kívánt kölcsönnel kapcsolatos tanácsadás. A jelzalog.com egy bankfüggetlen cég, ami magasan képzett hitelügyintéző munkatársak rendelkezésre állásával siet a segítségére a leendő ügyfeleknek.

Az ingyenes és teljes körű ügyintézés keretében, a szakemberek felmérik az Ön igényeit és megkeresik az ehhez kapcsolódó megfelelő lehetőségeket. Az ajánlatokat az összes szóba jöhető magyarországi kereskedelmi banktól bekérik, majd részletesen elmagyarázzák az ügyfeleknek az alapoktól kezdve, egészen az apró betűs részletekbe menően.

A szolgáltatáshoz semmilyen rejtett költség nem kapcsolódik, amit az ügyfélnek kellene fizetnie, mivel a hitelügyintéző munkadíját a vele kapcsolatban álló bankok fizetik. 15 éves szakmai múltjának köszönhetően, jelentős számú pénzintézettel kapcsolatban áll a cég, így teljesen biztos, hogy az ügyfeleik az igényüknek megfelelő, számos ajánlat közül választhatják ki az ideális változatot.