streamline webdesign


A meleg ellen jó a hővisszaverő fólia

A meleg ellen jó a hővisszaverő fólia

Biztosan Ön is járt már úgy, hogy az irodában nagyon sok dolga volt, de valami miatt mégsem tudott koncentrálni. Gyakori eset, hogy az ablakon áthatoló erős fény miatt több időt vesz igénybe bizonyos feladatok elvégzése. A hővisszaverő fólia nemcsak visszaveri a fényt, hanem biztosítja azt is, hogy az iroda hőmérséklete ne emelkedjen.

A nagy meleg ugyanis punnyadáshoz vezet, és az ember sokkal hamarabb elfárad, mint általában. Természetesen ehhez társul még a koncentrációs képesség csökkenése is, ami senkinek sem jó. Aki attól fél, hogy a fóliázás drága mulatság, annak érdemes megtudnia, hogy ezzel a módszerrel jelentősen lehet spórolni a légkondi működtetése vagy akár egy teljes ablakcsere terén is, hiszen a kellemes hőmérsékletű helyiségben a klímát sem kell állandóan működtetni.

A hővisszaverő fólia előnyei között tehát megemlíthető az energia-megtakarítás, a munkakörülmények javítása, valamint az üvegtörések elleni védelem is. Ismerje meg Ön is a LLumar piacvezető fóliáit és próbálja ki ezt az innovatív módszert!