streamline webdesign


Két kártyás telefon

Sokan használnak 2 telefont, mert két szolgáltatóval is van szerződésük, mivel külön kezelik a céges hívásokat és a magánjellegűeket. Mindkét eset teljesen érthető, hiszen az előbbinél 2 különböző szolgáltatás előnyeivel is lehet élni és az utóbbi segít szétválasztani a munkát a magánélettől, de ez nem jelenti azt, hogy kényelmes lenne mindkét készüléket hordozni.

Sokkal jobb megoldást kínál a két kártyás telefon, mert a fent említett előnyök mellett, még plusz mobilra sincs szükség. Mindkét kártya behelyezhető ugyanabba a készülékbe, de teljesen külön kezelhetőek, így egyszerű és komfortos alternatívát kínál a különféle helyzetek megoldására.

Amennyiben Önnek is jól jönne a két kártyás telefon, akkor nézzen szét a mobiltelefonos.hu oldalon! Mivel egyre több telefont eleve úgy gyártanak, hogy 2 SIM kártyával is lehessen használni ezeket, könnyen lehet, hogy egy olyan modell is a két kártyás telefon verziók listáján lesz, amelyiket egyébként is kinézett már magának, így az egyéb igényeiből sem kell alábbhagyjon.