streamline webdesign


Mentőmellény

Mentőmellény

Hajózás közben is könnyedén előfordulhatnak balesetek, ezért mindent meg kell tenni a megelőzés érdekében, hiszen akár tragikus kimenetele is lehet egy hirtelen bekövetkező szerencsétlenségnek.

Nem véletlen tehát, hogy kötelező a mentőmellény, hiszen ez az eszköz hatékony védelmet tud biztosítani a hajón utazóknak. A vásárlás során azonban azt is figyelembe kell venni, hogy nem mindegy, milyen tömegű személy számára kellene a ruhadarab.

Bár kötelező a mentőmellény, de a szabályok azt is előírják, hogy mekkora felhajtóerővel kell rendelkeznie a tárgynak, hogy megtartsa a vízbe esett embert. Az allatwebshop.hu oldalon kapható többféle mentőmellény is, éppen ezért akár gyerekeknek is lehet innen vásárolni védőfelszerelést.

Alapjában véve csak az emberek számára kötelező a mentőmellény, de a honlap ennek ellenére értékesít kutyusok számára való kelléket is, hogy az ebek se süllyedjenek el a vízben, ha véletlenül beleestek volna. A biztonságosan rögzíthető termék nem esik le a kutyáról, ezért bátran fel lehet adni a mellényt a jószágra.