streamline webdesign


Búvárszivattyú működése

Búvárszivattyú működése

Amennyiben az udvaron fúrt kút is található és szeretné könnyedén felszínre hozni a vizet, akkor éppen jó helyen jár. Webáruházunkban több olyan termék megtalálható, amelyik képes ezt megoldani. A búvárszivattyú működése két pólusú aszinkron villanymotorral szerelt búvármotor által biztosított, ami egy kuplungon keresztül többfokozatú hidraulikát hajt.

A szivattyú hidraulikában található járókerekek száma és áteresztő képessége határozza meg a búvárszivattyú emelési és szállítási adatait. A járókerekekben fellépő centrifugális erő hozza létre a folyadék nyomását. Ahhoz, hogy a megfelelő búvárszivattyút válassza, tudnia kell, hogy milyen mennyiségű folyadékot szeretne szállítani, ismernie kell a nyomómagasságot, a maximális felszívást és a szemcseméretet.

A szivattyú anyaga kompatibilis kell legyen a szállított közeggel. Egyáltalán nem elhanyagolható a környezeti hőmérséklet sem, amin a készülék működni fog. Legyen Ön is a megrendelőnk és amennyiben kérdése adódna a búvárszivattyú működése kapcsán, hívja a weboldalon található telefonszámot, mert minden kérdésére választ kap!