streamline webdesign


Polár pulóver

Bizonyos munkakörök és szolgáltatások esetében nagyon fontossá válik, hogy az alkalmazottak előnyös és egységes megjelenéssel rendelkezzenek. Egy kellemes színű polár pulóver ideális munkaruha a hidegebb évszakokban, illetve olyan üzemekben, gyárakban, ahol hűvösebb van.

Egyik kiemelkedő tulajdonsága, hogy nagyon jól szigetel, kényelmes, könnyen mosható, ezért nem véletlen, hogy annyira népszerű. Az egységesség több szempontból is hasznos. Egy lógóval ellátott polár pulóver hamar felkelti a figyelmet, ezért reklámértéke is van.

Biztosan már személyesen is tapasztaltuk, hogy amikor elmegyünk egy nagy bevásárlóközpontba vagy szaküzletbe, akkor mennyire könnyű megtalálni az ott dolgozókat, a sajátos és egységes öltözéknek köszönhetően. A kimagasló szigetelőképességű polár pulóver természetesen ajándéknak is nagyszerű ötlet, amivel meglephetjük a megrendelőinket, ügyfeleinket, ezáltal építhetjük a bizalmat. Döntsön mellette és ajándékozzon minden alkalmazottnak polár pulóvert, ezzel is erősítve a csapatszellemet!