streamline webdesign


Megfizethető a tenyésztett gyöngy nyaklánc ára

Megfizethető a tenyésztett gyöngy nyaklánc ára

Egy igazgyöngyből készült nyakék viselése minden női vágyat felülmúl. Az egyedisége, a puhasága, a színe, a tapintása és a kidolgozottsága mind azt üzeni, hogy ő a legszebb mindközül. Ha valaki erre az érzésre vágyik, akkor nem is kell sokat fizetnie érte, hiszen a tenyésztett gyöngy nyaklánc ára nem olyan magas, mint a nyílt vízben talált gyöngyökből készült ékszereké. További előnyei közé tartozik az is, hogy az előállításából kifolyóan a nyakékben található gyöngyszemek színben és formában megkülönböztethetetlenül hasonlítanak egymásra.

Ez olyan egységes hatást tud biztosítani, ami igazán elkápráztathatja a viselőjét és azt, aki abban a kiváltságos helyzetben lehet, hogy láthatja mindezt. Az újító formatervezésnek köszönhetően pedig olyan elemek kerülnek bele a nyakékbe, amelyek még egy csavart tesznek a gyöngysor látványvilágába. Egyes ékszertervezők ugyanis olyan rafináltan építik bele például a zárat a nyakékbe, hogy az medálnak tűnik. Ezáltal a tenyésztett gyöngy nyaklánc ára egy kissé megemelkedhet, hiszen nem használhatnak az aranynál olcsóbb fémet ehhez.

Ez a fajta megoldás nem vesz el a nyaklánc szépségéből, hanem inkább hozzátesz. Ha kész medálként tervezik meg a zárat, akkor már illik egy kis gyémántot is belopni abba. A gyémánt tisztaságától és méretétől függően, természetesen, a tenyésztett gyöngy nyaklánc ára újra megemelkedhet. Egyéb drágakövek is díszíthetik a gyöngysort, ezzel is egy kis pluszt adva az összhangnak. A gyöngyök közé kérhet a vásárló kék zafírt, vörös rubint, lila ametisztet vagy olyan drágakövet, amit éppen a szeme kíván.

Ilyen kívánságok teljesítéséhez már létező nyakékeket mutatnak Önnek, amelyekben kicserélik a köveket, vagy pedig teljesen új ékszert készítenek el az elképzeléseinek megfelelően. Ha új ékszer tervébe kezd, akkor tenyésztett gyöngy nyaklánc ára tekintetében érdeklődjön a kiválasztott ékszerészetnél. Az ékszerészet biztosan abban fog járni, hogy minél előbb megkaphassa azt a nyakéket, amit megálmodott magának. Végtére is ez a fontos, nem pedig a tenyésztett gyöngy nyaklánc ára.