streamline webdesign


Vakondriasztó készülék

Vakondriasztó készülék

Eddig sohasem sikerült tökéletes, filmekbe illő pázsitot megvalósítani, mert egy idő után mindig földbuckák éktelenítették a gondosan ápolt gyepet és foltokban mindig elsárgult, majd teljesen kiszáradt a fű? Akkor idén felkészülve induljon neki a tökéletes füvesítésnek és szerezzen be vakondriasztó készüléket.

A vakondriasztó készülék egy hanghatású eszköz, ami olyan ultrahangokat bocsát ki, ami a vakondok számára igen kellemetlen, ezért még a környékről is elmenekülnek. A különböző típusoknak eltérő a hatósugaruk, ezért mindenképpen a területhez mérten kell választani.

Amennyiben egyetlen készülék nem tudja fedni a teljes kert nagyságát, akkor inkább érdemes két vagy három példányt is beszerezni, hogy a védelem teljesen biztos legyen. A vakondriasztó egy nagyon esztétikus és visszafogott dolog, ezért egyáltalán nem fog kitűnni a pázsitból és az összhangot sem rontja el, így bátran alkalmazhatja az elemes vagy a napelemes modellek bármelyikét. Utóbbinak előnye, hogy még az elemek cseréjéről sem kell gondoskodni, hiszen a Nap energiáját használja fel.