streamline webdesign


Problémamentes válás 

A statisztikai adatok szerint, a házasságok meglehetősen nagy része megy csődbe. Ilyenkor sajnos gyakran kerül sor kenyértörésre és felvetődik a válás gondolata. Ez sajnálatos esemény, azonban gyakran ez az egyetlen járható út. Egy ilyen folyamat zajlódhat gyorsan és problémamentesen, de el is húzódhat.

A gyakorlat azt mutatja, hogy az utóbbi eset meglehetősen sokszor fordul elő, mivel ha a felek egyet is értenek abban, hogy elváljanak, a vagyonmegosztással vagy a gyerektartással kapcsolatban nem születik konszenzus. A válás közös megegyezéssel a legjobb döntés, hiszen gyorsan megy és nincs szükség másra, mint bírósági határozatra.

Azonban, ha nincs erről szó, vagyis a közös megegyezés elképzelhetetlen, akkor szükség lesz egy válóperes ügyvéd megbízására. A válás jogi előkészülete innen már az ügyvédre tartozik, ő lesz az a személy, aki a válóper során majd képviseli a felperest. Mondani sem kell, hogy ebben az esetben is roppant fontos a megbízható, tapasztalt szakember felkeresése. A Vidákovics & Partners ügyvédei jó választás!.