streamline webdesign


Vodka ár

Vodka ár

Nem tévedünk nagyot, ha azt állítjuk, hogy a vodka az egyik legismertebb és legnépszerűbb szeszesital. Az oroszok nemzeti italának tartott alkoholt a világ számos pontján ismerik és előszeretettel fogyasztják. A megfizethető vodka ár még vonzóbbá teszi ezt az italt a vásárlók körében.

Bár a legtöbb esetben olcsón hozzá lehet jutni a jó minőségű ismert márkákhoz, azért vannak olyan exkluzív, limitált szériás termékek, amelyek ára elérheti a literenkénti százezer forintos nagyságrendet is.

Ilyen italt nemcsak az oroszok gyártanak, hanem ismertek a svéd, a finn és a francia vodkák is. Általában gabonából készítik, de igazából bármi lehet az alapanyag, aminek elég nagy a keményítő tartalma.

Így a vodka ár egyik meghatározó tényezője lehet a felhasznált alapanyag, de az előállítására használt technológia is befolyásolja az ital értékét. Minél bonyolultabb, hosszadalmasabb eljárást használnak, annál drágább lesz az ital. A tág határok között mozgó vodka ár azonban mindenkinek lehetőséget teremt a kipróbálására.