streamline webdesign


Alumínium ablakpárkány

A lakás teljes felújítás alatt áll és már az ablakokat is megrendelte? Akkor ne feledkezzen meg az alumínium ablakpárkány beszerzéséről sem, mert úgy lesz teljes a harmónia, ha ez utóbbi is cserére kerül! Hiszen hiába az új ablak, ha a környezete nem kap új köntöst és nem frissül fel a teljes kép.

Amennyiben még eddig nem gondolt erre, akkor a www.ablak-parkany.hu weboldalon máris utánanézhet, hogy milyen alumínium ablakpárkány alternatívák léteznek, valamint a részletes útmutató alapján azt is kiszámolhatja, hogy melyik nyílászáróhoz mekkorára lesz szükség belőle. Ha pedig a méretek meglesznek, akkor az alapján az árnak is utánaszámolhat, ugyanis itt a alumínium ablakpárkány folyóméterben értendő tarifája is fel van tűntetve.

Természetesen az árat a szélesség is befolyásolja, így a 100, 150, 200, 250, 300 és 350 milliméteres alumínium ablakpárkány mellett más-más összegeket fog látni. Ugyanakkor, ha rákattint az online kalkulátor opcióra, akkor a szélesség és hosszúság megadásával máris megtekintheti a bruttó végösszeget, amit ha kielégítőnek vél, akkor ott helyben el is küldheti a rendelését.