streamline webdesign


Angol tanfolyam

Angol tanfolyam

Szeretnél megtanulni angolul, de változó időbeosztásban dolgozol? Állandóan rohansz? Hétről hétre tervezed meg az időbeosztásodat? Egy ilyen típusú napirendbe nem fér bele a rögzített időben lévő nyelvóra, nem alkalmazkodhatsz egy egész csoporthoz, a magántanár pedig nem alkalmazkodik hozzád.

BeHappy: a megoldás a sűrű hétköznapokra!

A BeHappy angol nyelviskola tanfolyamával mostantól nem kell alkalmazkodnod senkihez, az idődet úgy osztod be, ahogyan Te akarod. Eközben pedig egy előre meghatározott terv szerint sajátíthatod el az angol nyelv magabiztos használatát, számodra kényelmes tempóban.

A nyelviskola módszere ötvözi az otthoni tanulás, a magántanár, illetve a csoportos oktatás számos előnyét, így teljes mértékben egyedi tanterv készül minden hallgató számára. A BeHappynél minden hétköznap reggel 9-től este 21 óráig, továbbá minden hétvégén 9-től délután 14 óráig folyik az oktatás, hogy minden hallgató kiválaszthassa a számára legideálisabb időintervallumot.

Angol tanfolyam, ahogyan Te szereted!

A tanulási folyamat egyik igen fontos feltétele, hogy a tanulók lépésről lépésre átélhessék a siker élményét, hogy minden mérföldkőnél érezzék, hogy elértek valamit. Ez nem csak az angol nyelv szeretetét és magabiztos használatát garantálja, de biztosítja a következő szint eléréséhez szükséges lelkesedést, lendületet és kitartást is.

A BeHappy egyedi, egyénre szabott módszerének lényege, hogy a diákok a sikerélményre alapozva tanulhassák meg az angol nyelvet, így örömmel járjanak az órákra és ugyanilyen lelkesedéssel tanuljanak és beszéljenek angolul a későbbiekben is.