streamline webdesign


Sz ayurveda elveinek megfelelő szappan

Sz ayurveda elveinek megfelelő szappan

Az alternatív gyógyászat kedvelőinek mindenképpen érdemes indiai területekre barangolnia. Hiszen innen ered a több ezer éves természetes orvostudományi rendszer, az ayurveda is. Az ayurveda szó jelentése „az élet tudománya‟, vagy úgy is szokták fordítani, hogy „a hosszú élet gyakorlata‟. Fő területe a betegségmegelőzés, illetve a fiatalító és élettartam-növelő eljárások.

A www.goloka.hu webáruházban ayurvedikus kozmetikumokat találhatunk meg, melyek mind 100%-ig természetes összetevőjű készítmények. A kínálatban helyet kaptak bőr- és hajápolók, henna hajfestékek, tiszta illóolajok, növényi olajok, natúr parfümök, vegyszermentes füstölőpálcikák, aromazsákok, szappanok és mosódiók is.

Ha szeretne picit mélyebben megismerkedni az ayurveda fogalmával és ezen tárgykörbe tartozó termékekkel, akkor a www.goloka.hu weboldal minden igényét kielégítheti, hiszen a rendelés mellett érdekes információkat is találhat. Ha nem bízik teljesen benne, hogy az itt található kozmetikumok valóban hatásosasak, akkor vásárolhat termékmintát is.