streamline webdesign


Aktívszén szűrő

Aktívszén szűrő

Az élet feltétele a levegő tisztasága. A különböző szűrőberendezések segítenek abban, hogy a levegő tiszta legyen, miközben az aktívszén szűrő által a dohányfüst vagy a mérgező gázok is könnyen kiküszöbölhetőkké válnak.

Az aktívszén szűrő a Hepa szűrő hátoldalán található és 99,7%-os hatékonysággal szűri ki a kellemetlen szagokat, füstöt, illetve a 0,0003 mm-nél nagyobb részecskéket, mint a gomba spóráit, baktériumokat, port, pollent. Fontos, hogy mit lélegzünk be és milyen környezetben töltjük a mindennapokat.

A levegő tisztasága a technológia fejlődésével egyre inkább szennyeződik, amit ajánlott megfelelő berendezésekkel tisztítani, a higiénia fenntartása végett. Kínálataink rendkívül kedvezményes áron elérhetőek és rövid ismertetéseinkkel gyorsan és biztosan választhatja ki a megfelelő légtisztító berendezést.

Az aktívszén szűrő cseréje szükséges félévente, amennyiben a levegő a megszokottnál szennyezettebb, viszont ha átlagos mennyiségben használja a légtisztító berendezést, akkor másfél évig is kitarthat.