streamline webdesign


Állatos hátizsák

Kínálatunkban megtalálja a tini korosztály kedvenceit. Az állatos hátizsák számos fajtája megvásárolható az online webshopunkból. Elérhető áron beszerezhető a rózsaszín hátizsák színes kutyusokkal. Formája klasszikus, erős vászonhatású anyagból készült.

A csatja, a táska alja, valamint a vállpánt barna műbőrből készült. A termék szája összehúzható, szintén barna zsinórral. A ráhajtható része patenttel vagy csattal is zárható. Az állatos hátizsák egyrekeszes, de elől két kisebb zseb is található rajta. Vállpántja könnyedén állítható a kívánt méretre.

Kicsi füle is van, aminek a segítségével könnyen fogható kézben vagy felakasztható is. Mérete 30 cm hosszú, 14 cm széles és 35 cm magas. Igazán praktikus kirándulásokra, utazásokra, de ajándéknak is megfelelő árucikk. Választhat még lila hátizsákot tacskó kutyusokkal, kék baglyos, Bambi, barna cica szempár vagy Panda maci hátizsákot is. Az állatos hátizsák online megrendelhető házhozszállítással. Keszthelyen és környékén a szállítási díj ingyenes.