streamline webdesign


Angol nyelvtanulás

Minden idegen nyelv elsajátítása nagyon hasznos, azonban van egy, amelyik mindegyiknél fontosabb. Az angol nyelvtanulás magától értetődően elengedhetetlen a mai világban, hiszen szinte mindenhol lehet boldogulni vele. Nem is csoda, hogy itthon is tanítják, már az óvodákban is.

Természetesen vannak olyanok, akiknek valamilyen okból kifolyólag nem sikerült megtanulniuk angolul felnőtt korukra sem, de nekik sem késő elkezdeni! Fő a szorgalom és a következetesség! A BeHappy Nyelviskola nemcsak a tanulók szorgalmára és kitartására alapoz, az angol nyelvtanulás ugyanis itt rendhagyó módon zajlik.

A szintfelmérő után, a tanuló elkezdi a tanfolyamot a saját szintjén, rugalmas órarend és a saját ritmusa szerint. Az órákon több tanár is jelen van, akik a tanulókkal egyénileg foglalkoznak. Az angol nyelvtanulás itt is természetesen egy adott szintű vizsgával zárul. Itt céges nyelvtanfolyamra is van lehetőség, ami a munkahely szervezésében, a nyelviskolától kihelyezett nyelvtanár segítségével valósul meg.