streamline webdesign


A Aviva torna gyakorló órákon sokat tehet az egészségéért

Fiatal felnőttként még kevesen foglalkoznak azzal, hogy mit tudnának tenni az egészségük megőrzése érdekében, de ahogy telnek az évek, egyre fontosabbá válik a kérdés. Sokan azonban a gyógyszerek szedése helyett, inkább valamilyen alternatív lehetőséget szeretnének keresni. Aviva torna gyakorló órákon olyan módszert lehet elsajátítani, ami sokat ad az ember jóllétéhez és a test egészséges működéséhez. Olyan tornagyakorlatok végzéséről van itt szó, amelyek a test sokszor elhanyagolt, figyelmen kívül hagyott részeit mozgatják meg.

Általában, ha valaki be is iktat a mindennapjai sorába egy kis testmozgást, inkább a lába, karja, háta megmozgatására szokott koncentrálni. Az Aviva torna gyakorló órákon az ún. „Dolgozó Zónán” van a hangsúly, hiszen ez felelős jó néhány férfi illetve női probléma kialakulásáért. Ez a rész tulajdonképpen a köldöktől a combközépig tart. A gyakorlatoknak köszönhetően, felserken a vérkeringés, aktivizálódnak a belső elválasztású mirigyek, mint például a csecsemőmirigy, pajzsmirigy, agyalapi mirigy. Ez az Aviva torna gyakorló órákon végzett mozgások segítségével érhető el, úgymint a dinamikus medencebillegetések, csípőforgatások, kézfejek beszorítása és elernyesztése illetve bizonyos akupresszúrás pontok masszírozása. Ha ezeknek a részeknek, izmoknak a megmozgatására elegendő figyelem jut, akkor sok hormonális hátterű probléma elkerülhetővé válik, például a pajzsmirigy vagy a mellékvese elégtelen működése. A nőgyógyászati illetve urológiai problémák egy része szintén megelőzhető az Aviva torna gyakorló órákon végzett módszerekkel.

Az alapismeretek megszerzéséhez először el kell végezni egy tanfolyamot, ahol az Aviva módszer lényegét lehet megtanulni és ezek után lehet jelentkezni az órákra. Egy alkalom 2000 Ft., de lehet több alkalomra szóló bérletet is váltani, ebben az esetben az ár még kedvezőbb. A bejelentkezés az Aviva torna gyakorló órákon való részvételre igen egyszerű, a valtozasmuhely.hu weboldalon minden szükséges információt meg lehet találni.