streamline webdesign


Sushi

Sushi

Mindhárom éttermünkből vállalunk ételkiszállítást, akár rendezvényekre is. Többen döntenek úgy, hogy akár magán-, akár céges rendezvényeik egyik fogása valamely japán tradicionális étel legyen. Sokan szeretnék kipróbálni ezeket az ételeket, és talán kisebb a kockázat, ha a terítéken a hagyományos ételek is megjelennek.

Ennek ellenére, még egyik alkalomról sem hoztunk vissza tányért, amelyen akár egy morzsa is maradt volna. Addig-addig kerülgetik az emberek, amíg a tányér teljesen leürül.

Sokan állnak neki idegenkedve, de aztán valahogyan mindig mindenkinek ízlik, annak ellenére, hogy eltér a magyar átlagos ízvilágtól. Valami közös azonban mégis van, hiszen nagyon kevés az az ember, aki nem szeretne többé enni ebből az ételből.

A sushi elkészítése viszonylag egyszerű, de természetesen, ennek az ételnek is vannak apró titkai. Minden éttermünkben elérhetőek időszakos akciók, amelyek a házhoz szállítás során nem vonhatók össze, és csak azokra a kerületekre vonatkoznak, amelyekbe az adott étteremből szállítunk.