streamline webdesign


Infraszauna fülke

A nyár közeledésével, a hölgyek többsége egyre nagyobb elkeseredéssel szemlélgeti magát a tükörben, hiszen hamarosan beköszönt az az időszak, amikor a rövid szoknyák és nadrágok viselete nem teszi lehetővé, hogy elrejtsék az apróbb hibáikat. Ne várja meg a kánikulát, hanem tegye meg a kellő lépéseket a tökéletes alak megszerzésért!

Az infraszauna a fogyókúrázók kedvenc barátja, hiszen szó szerint úgy olvasztja le rólunk a fölösleget, hogy szinte észre sem vesszük. A szaunázásnak számtalan pozitív élettani hatása van, amelyek egyike a méregtelenítés és a bőrápolás. Miközben a kabinban ül, megszabadul a káros anyagoktól, a pórusok kitisztulnak, ezáltal a bőr sokkal ruganyosabb, üdébb és szebb lesz.

A fogyás azonnal megindul, hiszen a szaunázás során több száz kalóriát is elégethet, miközben nincs más dolga, csak nyugodtan hátradőlve élvezni a kellemes meleget. Az, hogy mindeközben az immunrendszere is erősödik, már igazán csak hab a tortán. Az infraszauna felveszi a harcot a narancsbőr ellen is, így a siker garantált.