streamline webdesign


Erős fény, gazdaságos kialakítás

Esténként nem borulhatnak sötétségbe azok a területek, ahol veszélyes anyagokat tárolnak, csomagokat őriznek és egyéb dolgokat raktároznak. Az ipari LED reflektor biztosítja a kívánt fényerőt és a használata alacsony költségeket fon maga után. Egy üzem esetében elsődleges a profit és a biztonság. Az illetéktelen behatolásokkal is számolni kell. Az ipari LED reflektor fényénél egyből észre lehet venni, hogyha ismeretlen személyek surrantak be az adott raktárépületbe, főleg akkor, hogyha mozgásérzékelővel szerelték fel a reflektort.

Amikor hirtelen felvillan, akkor a hatalmas fényerejének köszönhetően könnyen elvakíthatja azt, aki éppen arra kószál. Azonban egy darab biztosan nem lesz elég például egy kamionrakodó esetében. Minél több reflektorra van szükség, annál nagyobb energia felvétellel kell számolni. Ellenben, ha modern megoldásokat alkalmaznak, akkor ettől nem kell tartania senkinek, mivel az ipari LED reflektor több tízezer órán át képes működni kevés energiafelhasználással, akármennyire is legyen szükség belőle.

Néhány hét és már vissza is hozta az árát. Abban is biztos lehet, hogy sokáig nem fog cserére kerülni egyik sem, hiszen nem hibásodnak meg. Sok fajtája van a mennyezeti világítások típusainak is. Nagyon elterjedtek a neoncsővel ellátott panelek, viszont ezeknek sok hátránya van, ezért nem érdemes már ezeket alkalmazni, hiszen nem képesek hozni az elvárt teljesítményt.

Viszont egy korszerű LED panel ellen kevés ellenérvet lehet felhozni. Itt is csak az árát lehetne kifogásolni, viszont ez ebben az esetben is csak egy egyszeri befektetés. Hogyha figyelembe vesszük a régi lejárt technológiák hátrányait, akkor hamar megmutatkozik, hogy a mennyezeti világítások egy új korszaka köszöntött be. Nincs többé vibráló fény, nem fárasztják a szemet és sokkal kellemesebb a munka ilyen környezetben. Ahol szórt fényre van szükség, ott elengedhetetlenül használatba kell venni a mennyezeti világítások energiatakarékos ám hatékony fajtáját. Ez bizonyítottan sokkal jobb hatással lesz az ott tartózkodó személyek közérzetére.