streamline webdesign


Üveg árak

Üveg árak

A modern, újépítésű lakásokban egyre inkább megtalálhatóak a különböző üvegekből készült megoldások, amelyek által több fény juthat a helyiségekbe, ráadásul még elegáns jelleget is biztosítanak. Természetesen az üveg árak változóak, annak függvényében, hogy mekkora méretre van szükség, illetve a felületkezelési igények miatt is lehetnek különbségek.

Legtöbb esetben a savmart üveg iránt mutatkozik igény, mert a gyártás során bármilyen minta vagy ábra elhelyezhető a felületen, amelyek által még egyedibbé változtathatja az otthonát. Különböző ajtókat, lépcsőfeljárót, kádparavánt szoktak üvegből készíttetni, de a konyhába is előszeretettel használják, főleg a színes változatokat, például csempézés helyett.

Keleties stílusú otthonokba, de extravagáns legénylakásban is érdemes kihasználni az üvegben rejlő lehetőségeket. Az üveg árak annak vastagságától is függnek. További információkért, kérjük, látogassa meg a Design-Glass Kft. weboldalát, ahol a szakemberek minden kérdésére szívesen válaszolnak!