streamline webdesign


CMO SoftPOS

CMO SoftPOS

A kereskedelemnek folynia kell, ez a modern kapitalista szemlélet lényege. Azt szokták mondani, hogy egy tőketulajdonosnak az egyetlen célja csak és kizárólag az lehet, hogy a profitot termelje meg, lehetőleg bármi áron. Tény, hogy ez a felfogás az üzleti világban fontos és nagyon inspiráló tud lenni, de az élet többi területén már okozhat problémákat. A javak szüntelen hajszolása, a pénz utáni rohanás nem lehet a végcél. Sokaknak mégis az és semmivel sem elégednek meg, mert mindig többet akarnak.

Egy saját vállalkozás vezetése sok örömöt rejthet magában, de jár együtt olyan kihívásokkal, amikre muszáj figyelmet fordítani. A legtöbben csak boldogulni akarnak az életben, de a folyamatosan változó jogszabályok ezt nem könnyítik meg. Az elmúlt években az egyik ilyen meghatározó döntés volt, miszerint biztosítani kell a készpénzmentes fizetés lehetőségét, minden olyan helyen, ahol online kassza van. Erre az egyik kézenfekvő megoldás a bankkártya terminál. Hasznos kis berendezés, amit kifejezetten erre fejlesztettek ki.

Vannak azonban esetek, amikor ez túl nagy befektetésnek tűnik. Ha kicsi a készpénzmentes forgalom, akkor feleslegesnek látszik a beszerzése, de a jogszabálynak muszáj megfelelni. Ez a CMO SoftPOS alkalmazás lényege. A SoftPOS voltaképpen egy applikáció, amit letöltve az NFC-képes, legalább 8.0 Androidos operációs rendszerű készülékre, ami lehet okostelefon, esetenként tablet, abból könnyen terminál varázsolható. Fontos, hogy csak olyan kártyával lehet itt fizetni, ami alapból képes az érintéssel való információ átadásra.

Jó hír, hogy teljesen bankfüggetlen rendszerről van szó, ami elfogad bármilyen Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro kártyát. A meglévő számlához köthető, így nem kell újat nyitni, ami tovább egyszerűsíti az alkalmazást. Teljesen hordozható, hisz ott van a telefonban. Utazó vállalkozóknak a leginkább ideális. A SoftPOS alkalmazás kezelése egyszerű. Az applikáción belül meg kell adni az értéket, majd jöhet a kártya. A rendszer pedig igazolja a tranzakciót. Kisebb forgalom esetén tehát keresve sem találhatnál ennél kézenfekvőbb megoldást.