streamline webdesign


Betonkerítés

Miért éri meg a fa, rács vagy drótháló kerítéssel szemben a tartósabbat választani? Manapság már a betonkerítés is változatos formában, típusban vehető meg, ezért könnyedén megtalálható az, amelyik maximálisan kielégíti az igényeket, még az ár-érték tekintetében is.

A megszokott megoldások helyett a ház tulajdonosa rácsozott, átlátható elemeket oda is teheti, ahol amúgy sűrűbb a növényzet, ami amúgy is megakadályozná a kíváncsiskodókat a belátástól. Egy másik döntés lehetne, hogy a kert egyik sarkába, ahol például a medence található, a teljesen zárt elemek mellett dönt az ember.

A panelek egyszerűen illeszthetők egymásra, és átfesthetők, így teljesen harmonikus kerítéssel fog majd büszkélkedni az ember abban az esetben is, ha helyenként zárt, máshol nyitott elemeket rak bele a szerkezetbe. Az elemes betonkerítés vásárlásakor emellett roppant nagy figyelmet érdemel a minőség, amit szerencsére könnyen le lehet ellenőrizni. Érdemes itt kifigyelni, hogy a betonkerítés elemeinek a szélei, sarkai mennyire vannak lepattogva. Ezek a hibák alacsony színvonalról árulkodnak.