streamline webdesign


Dekupázs szalvéta

Dekupázs szalvéta

A lakás dekorációja rendkívül sokrétű lehet, hiszen mindenki a saját ízlésének és pénztárcájának megfelelően díszíti ki az otthonát. Tehetséggel, kreativitással igen költséghatékonyan el lehet végezni ezt a műveletet, akár az egyszerű szalvéta használatával.

A szalvéta felragasztásához alkalmazható dekupázs ragasztólakk vagy fényes, vízbázisú lakk. Gyönyörű dekoráció készíthető a szép, színes szalvéták használatával, ám vigyázni kell az ecset kiválasztásánál, mert azt megfelelő erővel kell rányomni a szalvétára, nehogy ráncos, gyűrött legyen a ragasztás után.

Ezért a legjobb, ha a puha, szintetikus ecset helyett, a keményebb sertésszőr típust választjuk a munkához. Ezen technika alkalmazásával fadobozok, üvegek, fém, cseréptárgyak díszíthetőek. Az itt található webáruházban minden hozzávalót egyszerűen beszerezhet, ráadásul nagyon jó áron, tehát anyagilag sem fogja megterhelni egy csodás alkotás elkészítése. Válassza ezt az internetes áruházat és alkosson ízlésének, kreativitásának megfelelően!