streamline webdesign


Tiszta víz

Tiszta víz

A háztartási gépek és berendezések élettartamát növeli, ha minél lágyabb a víz, amellyel működnek. Ez pedig egyszerűen elérhető a megfelelő vízlágyító készülék használatával. Nem csak a berendezések lesznek hosszabb élettartamúak és igényelnek kevesebb karbantartást, de maga a vízlágyító készülék is egyszerűen működik.

A működési elv pedig az ioncsere. A víz keménységét a benne lévő kalcium és a magnézium ionok okozzák, amelyeket egy egyszerű eljárással nátrium ionokra cserél a vízlágyító készülék tartályában lévő só.

Ez havi egy sótablettát jelent, ami nem komoly anyagi kiadás, és a behelyezés sem okoz gondot. Számos karbantartási és a háztartásban használatos gépezet takarítható meg ily módon. Minden további információt munkatársaink elmondanak az érdeklődőknek, valamint személyre szabott tanácsokat is adnak.

Ehhez tudni kell a ház vízfogyasztását és a terület vízkeménységét. Ez az egyszeri befektetés hosszú távra szól, amely a későbbiekben csak minimális költséget ró tulajdonosára, mivel egy átfolyó rendszer a vízlágyító készülék.