streamline webdesign


Alfawise ablaktisztító robot

Minden nőnek az álma, hogy ne kelljen többet takarítania. Napjainkban ez nemcsak egy álom, hiszen egyre több gyártó rukkol elő speciális berendezésekkel. Az Alfawise ablaktisztító robot karácsony előtt, de akár még a hétköznapok során is rendkívül nagy segítséget jelent. A különleges eszköz olyan helyen is képes letisztítani az üveget, ahol nehezen elérhető.

Ha szeretné egy hasznos és praktikus ajándékkal meglepni a feleségét, akkor mindenképpen böngéssze át az azolcsosag.hu internetes webáruház választékát! Az ablaktisztító robot a nagyobb méretű üvegfelületek esetén is kiváló választás. Sokan nem hisznek benne, azonban az első próba után beleszeretnek a kis készülékbe.

A berendezés nagyon hasonlóan működik a robotporszívóhoz. Azonban sokakban felvetődik a kérdés, hogy mégis miként tud fent maradni az üvegfelületen, ami függőleges? Az Alfawise ablaktisztító robot önjáró, automatikus működésű és természetesen vákuumos talppal van ellátva. Ennek köszönhetően nem esik le a mozgás hatására.