streamline webdesign


Budapesti okj képzések

Néha hallani lehet, hogy olyanok, akik nem igazán szerettek az iskola padjaiban ülni, néhány év elteltével mégiscsak rászánják magukat és leérettségiznek, vagy elvégeznek valamilyen egyetemet. Nyilván az élet úgy hozta, hogy most be kell pótolni mindazt, amit fiatalkorukban elmulasztottak. A budapesti OKJ képzések keretében nagyon sok tanfolyamot lehet végezni.

Például ha valakinek targoncavezetői engedélyre és képzésre van szüksége, a 14. kerületben beiratkozhat erre a tanfolyamra, ugyanis a jelenlegi jogszabály értelmében csak az vezethet emelőgépet vagy targoncát, aki vezetői engedéllyel, más néven NKH vizsgával rendelkezik. A budapesti OKJ képzések célja, hogy azok, akik ezt elvégzik, államilag is elismert bizonyítványt szerezzenek, így gyakorlatilag az ország bármely területén el lehet vele helyezkedni, ahol targoncavezetőre van szükség. Fontos tudni, hogy a budapesti OKJ képzések targoncavezetői tanfolyama a gyakorlati oktatást tartalmazza. A képzés után a hatósági vizsgát is le lehet tenni, ugyanis bizonyos típusú targoncák (3324 vezetőüléses, 3313 vezetőállásos és 3312 gyalogkíséretű) esetében ez elengedhetetlen. Egy ilyen jellegű képzésre a melyiksuli.hu internetes felületen lehet bejelentkezni. Ez a képzés két hónapig tart, és 39 000 forintba kerül, viszont aki rendelkezik gyakorlati igazolással és régi típusú jogosítvánnyal, annak 20%-os kedvezmény jár. Sőt, azok, akik a melyiksuli.hu weboldalon jelentkeznek a kurzusra, további 5% engedményt kapnak.

A jelentkezésnek azonban néhány feltétele is van. Akik jelentkeznek, azok 8 iskolai évfolyam elvégzéséről fel kell mutassanak egy bizonyítvány, a 18. életévüket be kell töltsék, és egészségügyi szempontból is meg kell feleljenek a követelményeknek, azaz első fokú munkaköri alkalmassággal kell rendelkezniük. További információkért látogasson el a melyiksuli.hu internetes oldalra, ahol jóval bővebb leírás található a képzésről, annak menetéről, időtartamáról, és amennyiben kérdései vannak a kurzussal kapcsolatban, itt azokat is felteheti.