streamline webdesign


Enduro sisak

A motorozás egyik rendkívül népszerű formája manapság az úgynevezett endurozás, aminek során a motoros a járt utat a járatlanra cseréli. Mondanunk sem kell, hogy az enduro sisak nélkülözhetetlen egy ilyen tevékenységnél, hiszen a motoros rendesen ki van téve az időjárás viszontagságainak, illetve az sem titok, hogy eleinte jár némi eséssel ez a fajta tevékenység.

Az endurozáshoz való sisak optimális esetben zárt, hogy a viselője tökéletes biztonságban legyen. A nagy sebességeknél a beérkező szél mennyisége és az esetleges megfázások egy ilyen kellékkel minimalizálhatóak. A tornadohelmets.hu webáruházban kapható zárt enduro sisak ugyanakkor jól szellőzik, mégis laza, kényelmes kialakítású.

Ideálisak mind a túra-endúrózásnál, mind pedig a városi használatnál. A Tornadohelmets webshopjában megvásárolható enduro sisak fajták tehát közúton, terepen és túrákon való használatra egyaránt ajánlottak. Válassza ki az igényeinek és a méretének megfelelő fantasztikus dizájnú enduro modellt és már indulhat is túrázni!