streamline webdesign


Hőálló kesztyű

Gyakran előfordul, hogy a munkásoknak forró anyagokkal kell dolgozniuk az ipari területeken. Ahhoz, hogy a rájuk bízott feladatok elvégzése maximális biztonságban teljen, kötelező a hőálló kesztyű viselése.

Erre nemcsak azért van szükség, hogy a dolgozók eleget tegyenek a munkavédelmi előírásoknak, hanem azért is, mert a megfelelő eszközök használatával rengeteg balesetet el lehet kerülni. Az égési sérülések maradandó károsodást okozhatnak a karon, a kézfejen vagy az ujjakon, de az is előfordulhat, hogy az érintett személy soha nem lábal ki a súlyos sérülésekből. Éppen ezért elengedhetetlen a hőálló kesztyű használata, hiszen a professzionális kialakításának köszönhetően, kellő védelmet nyújt a magas hőmérsékletű anyagokkal szemben.

A kínálatban rengetegféle változat megtalálható, így könnyedén ki tudja választani azokat, amelyek kiválóan alkalmasak az adott munkafolyamat elvégzéséhez. A hurkolt hőálló kesztyű elképesztően ellenálló, de a szövött és az aluminizált változatok is remek tulajdonságokkal rendelkeznek.