streamline webdesign


Bojler felszerelése esetén fi-relé bekötése szükséges

Bojler felszerelése esetén fi-relé bekötése szükséges

A villanybojlereket nem ajánlott a meglevő áramkörre kapcsolni, ezért általában külön megszakítót építenek neki. Ez azt jelenti, hogy külön vezetékeken kell áramot kapjon, amelyeknek keresztmetszete minimum 1,5 mm2 kell legyen és az elosztótáblán kétsarkú leválasztásra lesz szükség. A kétsarkú leválasztása kétpólusú kismegszakító vagy fi-relé bekötése által valósítható meg. Ezek szerepe az áramkör megszakítása az átfolyó túl-áram és a szivárgó áramok érzékelése esetén.

A nagyobb biztonság érdekében a fi-relé bekötése ajánlott, mivel ez sokkal érzékenyebb és a kismegszakítóval szemben fi-relé a szivárgó áramot érzékeli az átfolyó túl-áramtól függetlenül. Segítségével megelőzhetőek a zárlat okozta áramütések, az aszimmetrikus áramok okozta károk a bojlerben, csökkenthető az elektromos tűz esélye. A fi-relé bekötése tehát elengedhetetlen az elektromos vízmelegítő beszerelése és a biztonságos használat érdekében.

Ha ezt elhanyagoljuk, akkor számos olyan visszafordíthatatlan kárt okozhatunk, ami a bojler cseréjével járhat. Ha mostanában tervez új bojlert vásárolni, akkor a megfelelő hálózat kialakítása mellett, fontos a megfelelő berendezés kiválasztása is. A minőségi készülék legalább olyan fontos, mint az ideális áramkör kialakítása, így mindenképp alaposan fontolja meg a döntését!

Magyarországon jelenleg a Hajdu villanybojler csere jelenti a legjobb megoldást. Nem a legolcsóbb opció, de ár-érték arányban kimagasló, nem utolsó sorban pedig kedvező áron és könnyen elérhetőek a cserealkatrészek, valamint a szervizelési szolgáltatások is. A bojler-javitas.hu weboldalon a Hajdu villanybojler csere egy kiváló lehetőségét találhatja, ami egy profi és tapasztalt csapat szolgálatait kínálja az Ön számára.

A bojler-javitás.hu munkatársai csakis Hajdu villanybojlerekkel foglalkoznak, így a márka iránti szakértelmük és elhivatottságuk egyértelmű. A bojler-javitas.hu oldalon megtekinthető a Hajdu villanybojler csere árak, amelyek a készülék mellett tartalmazzák a kiszállást, a régi bojler kikötését, kiürítését, kérésre az elszállítását, valamint az új vízmelegítő bekötését és beüzemelését is.