streamline webdesign


Francia manikűr

A körömápolás rendkívül sokrétű, az egészen vad mintáktól és színektől kezdve, a nagyon egyszerűekig minden megtalálható. A francia manikűr kapcsán is megoszlanak a vélemények. Vannak, akik túlzottan unalmasnak tartják, de sokak szerint viszont ez a tökéletes hétköznapi manikűr.

Nos, ezt sem kell már úgy elképzelni, mint a hagyományos francia típust, hiszen azóta már rengeteg újítás is érte ezt a fajtát. Manapság már mind a színek, mind pedig a formák terén lehetnek különlegességek, így ez a típus unalmasnak és túl egyszerűnek egyáltalán nem mondható.

A francia manikűr ugyanis lehet hegyesebb vagy ovális formájú, a megszokott fehér lakk helyett, a körmök végén használhatunk karamellt vagy egyéb meleg pasztellárnyalatot. Díszíthetjük is a körmöket strasszokkal, csillámporral vagy más körömdíszítővel. Francia manikűrhöz szükséges anyagokat találunk a gellakk.com webáruházban. Választhatjuk a szettet és készíthetünk otthon szalonmanikűrt 3 egyszerű lépésben, ami több, mint 2 héten át tükörfényes ragyogású lesz.