streamline webdesign


Kecsketejes szappan

Kecsketejes szappan

Eljött a natúr kozmetikumok ideje! Egyre többen kezdenek átállni a természetes szappanokra, testápoló krémekre, arc- és bőrtisztítókra. Ezek között a kecsketejes szappan az egyik legkiemelkedőbb natúr kozmetikum. A különböző növényi kivonatok mellett kecsketejet is tartalmaz, ami rendkívül jó hatással van az emberi bőrre.

Hihetetlen, de igaz, egyszerre hidratál, hámlaszt és ápol anélkül, hogy az érzékeny bőrt irritálná. Kiválóan alkalmazható a kecsketejes szappan a pattanásokra, amelyek rengeteg gondot okoznak nemcsak tinédzsereknek, hanem felnőtteknek is. Az ekcémás megbetegedésekre is kiváló hatással van. Bőrfiatalító, regeneráló és gyógyító hatása miatt mindenki használhatja kivétel nélkül.

A kecsketej rengeteg tápanyagot és más fontos ásványi anyagokat tartalmaz, mint bármi más, ezért miért nem lehetne felhasználni szélesebb körben is jótékony erejét. Mivel natúr anyagokat tartalmaz, így nem allergizál. Lakásunkból nem hiányozhat a kecsketejes szappan, hiszen a higiénia és az egészség mindenkinek fontos kell legyen.