streamline webdesign


Kérjen ajánlatot itt!

Feltörték az autóját, de nincs ideje szervizbe vinni? Megrepedt a gépkocsi szélvédője, de csak hétvégén tudja nélkülözni? Mi megkönnyítjük az életét! Kérjen ajánlatot itt és mi az Önnek megfelelő helyszínen vállaljuk a szélvédő cseréjét, Budapest területén ingyen kiszállással! Végezheti a teendőit, amíg mi végezzük a miénket.

Nem kell napokat várni a javításra, mert az ország bármelyik területére kiszállunk, akár már a hívás napján, hétköznap vagy hétvégén egyaránt. Ha nem sikerül minket azonnal elérnie, a legrövidebb időn belül visszahívjuk. Elvégezzük a cserét és 2 órán belül már használhatja is a járműt, így pénzt és időt takarít meg.

Legyen nyár vagy tél, állunk rendelkezésére, akár -10 fokos hidegben is tudunk dolgozni. A helyszínre mindig pontosan érkezünk, csak minőségi üveget használunk és a munkánkra garanciát vállalunk. Munkatársaink sokrétű tapasztalata lehetővé teszi a gyors és hatékony munkavégzést, így minden esetben elégedett lesz velünk. Ha minőségi szolgáltatást szeretne előnyös áron, kérjen ajánlatot itt!