streamline webdesign


Hajegyenesítő pakolás

Rakoncátlan, nehezen kezelhető hajjal küszködik nap mint nap? A megoldást egy hajegyenesítő pakolás és/vagy sampon jelenti, ami elég hatékony ahhoz, hogy kiegyenesítse a hajrostokat.

A brelilshop.hu internetes áruházban kapható selymesítő, egyenesítő sampon avokádóolajjal puhává és kezelhetővé teszi a szálakat, természetesen gyengéden tisztítja is. 300 ml kiszerelésben vásárolható meg ez az igazán hatékony, szuper termék. A szintén itt kapható avokádóolajos hajpakolás speciális formulája pompásan hidratálja és táplálja anélkül, hogy elnehezítené azt. Az alkalmazása után lényegesen könnyebben fésülhető, selymes és ragyogó lesz a hajkorona. Hajegyenesítő hatásuk is van ezeknek a készítményeknek.

Amennyiben úgy gondolja, hogy ez nem elég, akkor vásárolhat hajegyenesítő gélt is a webáruházból, ami regenerálja, csökkenti a tömeget, valamint megkönnyíti a formázást. Érdemes innen vásárolni azért is, mert 10 000 Ft feletti rendelés esetén díjmentes a házhozszállítás, de azért a termék minősége a legfontosabb.