streamline webdesign


Természetes kozmetikai alapanyagok

Természetes kozmetikai alapanyagok

Ma már az interneten is számtalan recept kering, amelyek végigkövetésével különböző házi készítményeket gyárthatunk. A kozmetikai alapanyagok a házi szappan elkészítéséhez is nélkülözhetetlenek, hiszen a nátrium hidroxid nélkül semmire sem mennénk.

Azonban ahhoz, hogy az otthonunkban szappant tudjuk készíteni, nemcsak alapanyagra van szükségünk, hanem egy jó receptre is. A www.hazimokus.hu weboldalon a szappankészítő kezdőcsomaggal receptet is kapunk. A különféle növényi zsírokból kiváló minőségű gyógy-készítményeket is létre tudunk hozni házilag. Az illóolajok pedig a különböző anyagok illatosítására alkalmasak, azonban ha szeretnénk, akkor a mécses párologtatóba is beletölthetjük.

A fent felsorolt kozmetikai alapanyagok mind megtalálhatóak a Házi Mókus webáruházban. Amennyiben szokott masszírozni, akkor érdemes ellátogatni a webshopba, mert itt természetes masszázsolajokat talál. Az itt található kozmetikai alapanyagok többsége 100%-an természetes, így nem kell aggódni az allergiás tünetektől sem.