streamline webdesign


Hőtükör

Gyakran lehet szükség olyan különleges megoldásokra, amelyekkel a felmerült problémát kell kezelni. Egy ilyen kivételes példa a nyílászárók körül kialakult hőhíd. Ennek hatására azt érezhetjük, hogy nagyon árad befelé a hideg és gyorsan kihűl a lakás. A modern tudomány már megtalált a gyors és egyszerű gyógyírt erre, ami egy speciális festékréteg. Ezt gyakran hőtükör névvel illetnek.

Magában a bevonatban találhatóak nagyon apró vagyis mikro-kerámia gömbök, amelyeknek a belseje üreges. Ezek a pici összetevők hatásosan verik vissza a rájuk eső hideg és meleg sugárzást. A hőtükör kívül-belül hatékony bevonatot képez és hosszú időn keresztül tartja fent a hatását.

A radiátorok mögötti részt ezzel lekenve elérhetjük, hogy minimálisra csökkenjen a fűtési veszteség, mert a falnak nekicsapódó meleg nem lesz elnyelve, hanem visszaverődik és a lakást melegíti. A hőtükör alkalmazása több ponton olyan lehetőség, amivel megéri élni, mert csakis az előnyünkre válik. Ismerjük meg a további sajátosságait és rendeljük meg a felujitaswebaruhaz.hu felületről!