streamline webdesign


Fogpótlás egyszerűen

Nemcsak a fájdalom veti vissza az embereket attól, hogy fogorvoshoz menjenek, hanem a magas költségektől való félelem is. Sokan tartanak a fogászati beavatkozásoktól a magas árak miatt. De a halogatás semmiképp sem megoldás, mivel a probléma egyre súlyosabb lesz, ezért még többe fog kerülni, hogyha helyre akarjuk hozni a fogsorunkat.

A fájdalomtól már tényleg nem kell tartanunk, kivéve akkor, hogyha a fogunk annyira be van gyulladva, hogy még a helyi érzéstelenítés sem lesz teljesen hatásos. Ilyenkor érezhetünk némi fájdalmat, de az igazán elviselhető amellett, hogy mennyit kéne szenvednünk a beavatkozás nélkül. Menjünk el bátran a fogorvoshoz! A Clinident Fogászati Centrumban, ami Budapesten a Tutaj utca 6/b szám alatt található, kiváló szakemberek dolgoznak. Itt megtudhatjuk, hogy mennyibe kerül a szükséges beavatkozás. Lehet egy egyszerű töméssel vagy koronával megoldható a gondunk.

A foghíd költségeit, csak a pontos vizsgálatok után tudhatjuk meg, mivel többféle létezik. Nem mindegy, hogy egy vagy két fogat kell pótolni, esetleg még többet. Négyféle módszer létezik a fogászati híd alkalmazására, amit a különböző esetek követelnek meg. Ne törődjünk bele a hiányos fogazatunk látványába! Mások szemében is elhanyagolt látványt fogunk nyújtani, ami elég kellemetlenül fog hatni az önbizalmunkra. A foghíd lehet hagyományos, szabad végű, ragasztott, amit Marylandnek is szoktak nevezni, illetve implantátumon nyugvó változat.

Nemcsak a lehangoló látvány miatt kell pótolni a fogakat, hanem a kialakuló szövődmények miatt is. Minden egyes fogunkra szükségünk van, már csak a táplálkozás szempontjából is. A rágás nehézkessé és fájdalmassá fog válni, ráadásul ez a többi fog romlásához is fog vezetni, mivel azok nagyobb megterhelésnek lesznek kitéve. Egy őrlőfog elvesztése után a másik oldalon kezdünk el rágni, viszont ez jobban igénybe veszi a többi fogat. Nem érdemes a költségeken rágódnunk, hogyha idővel csak a levest leszünk képesek kanalazni. Minél előbb forduljunk fogászati szakértőhöz!