streamline webdesign


Kitzbühel, a síbarátok kedvence

A téli vakáció eltöltésére nagyon sokan választják a síelést, hiszen ez a család apraja-nagyja számára remek szórakozást jelent. Maga a sport is nagyon élvezetes, nem csak a profik számára, hanem a kezdőknek is, hiszen a legtöbb sípályán arra is van lehetőség, hogy síoktatók vezessék be őket a lesiklás titkaiba.

Kitzbühel sípályái a síszezon egészében rengeteg látogatónak örvendenek, hiszen szépségükkel, szolgáltatásaikkal mindenkit lenyűgöznek. Tagja a Best of Alpes-nek, ami már önmagában is sokat elmond arról, hogy mire számíthatnak azok, akik a december elejétől április végéig tartó síszezonban idelátogatnak. Népszerűségének jele az is, hogy több nemzetközi verseny és sírendezvény színhelye, mindenekelőtt a világhírű Hahnenkamm Világkupa is itt kerül megrendezésre.

A sípályákra a modernség, karbantartottság, változatosság a jellemző, alacsonyabb és meredekebbek terepek egyaránt találhatóak, a leghosszabb 6,8 km és 1000 m magasságú. Ha felejthetetlen élményre vágyik, látogasson el Ön is Kitzbühel síparadicsomaiba!