streamline webdesign


Hővisszanyerős szellőztető

A kényelmes életvitelünkhöz szervesen hozzájárul a megfelelő hőmérséklet, akár a munkahelyünkön, akár az otthonunkban tartózkodunk. A szervezetünk igényli a meleget, amit igyekszünk megőrizni mindenáron. Ezért vannak a szigetelések és különböző épületgépészeti megoldások.

A hővisszanyerő szellőztető újfajta és praktikus berendezés, ami képes a helyiség hőmérsékletének megtartása mellett, szellőztetni is, vagyis a külső levegőt beszívja és a bentit megkeveri. A szerkezet ajtó- és ablaknyitás nélkül képes kellemes meleg és friss levegőt juttatni a szobába. A hővisszanyerős szellőztető azon túl, hogy friss levegőt biztosít, még meg is tisztítja azt.

A beépített speciális szűrők segítségével hatékonyan pusztítja el a károkozókat, baktériumokat, spórákat. A hővisszanyerős szellőztető segítségével nem kell tartani a pollen és por okozta allergiás tünetektől sem. Csak tiszta és friss levegőt lélegezhetünk be folyamatosan. A szellozoshop.hu webáruház kínálatában többféle ilyen berendezést is talál.