streamline webdesign


Az infraszauna hatása az emberre

Az infraszauna hatása az emberre

A testünk épségének és egészségének megőrzése fontos és olykor nehéz feladatunk. De szerencsére ma már sok eszköz segít nekünk ebben. Az egyik ilyen berendezés az infraszauna is. Sokat hallhattunk már a szauna jótékony hatásáról.

De lássuk, mik is azok pontosan. A mozgásszervi panaszok kezelésében igen jelentős segítség lehet az infraszauna, hiszen kiváló hatással van az izom- és ízületi panaszokra, továbbá a gerinc- és a végtagfájdalmakat is enyhíti.

Méregteleníti a szervezetet a felfokozott verejtékezésnek köszönhetően, és ezáltal hozzájárul a közérzetünk javulásához is. Továbbá fokozza a kalóriaégetést is. Egy fél óra alatt körülbelül annyi kalóriát égetünk el, mintha 15 kilométert szaladtunk volna. Így tehát az infraszauna segítségével megerőltetés nélkül szabadulhatunk meg a felesleges kilóktól.

Javítja a keringést is azáltal, hogy fokozza a szív teljesítményét. Eltünteti az apró ráncokat, a bőrt feszessé és hidratálttá teszi, valamint tisztítja a bőr pólusait. Az infraszauna az immunrendszer megerősítésében is komoly szerepet játszik, és akkor még a stresszoldó képességéről még nem is beszéltünk.