streamline webdesign


szoroajandek

Szóróajándék

A jó marketing elengedhetetlen minden cég esetén, függetlenül a mérettől, a tevékenységtől és az ügyfelek számától. Ugyanilyen verhetetlen eszköz a marketingtevékenység keretein belül készülő szóróajándék. Mi is jellemzi az igazán ütős darabokat?

Egyértelműen kreatív megoldás kell legyen, de az is lényeges, hogy hasznos legyen. Ha jobban belegondol, akkor tisztán látszik, hogy egy nagy gonddal kivitelezett szobrocska jó ötlet lehet, azonban nem túl valószínű, hogy a partnerek valóban használni fogják.

Ezért is nehéz megalkotni a megfelelő szóróajándékot. Az unalomig ismételt toll, naptár, bögre még mindig veretlen és nem véletlenül. Ezek azok a tárgyak, amelyekre mindig szükség lesz.

Azonban nem kell unalmasnak lennie, hiszen bármelyik termék egyedivé varázsolható. Egy ízlésesen elhelyezett logó vagy szlogen pedig gondoskodik róla, hogy minél több ember ismerje meg a vállalatot. Bármilyen tárgyra is esik a választása, mindenképpen érdemes ezt a technikát alkalmazni. Így lesz tökéletes a szóróajándék.