streamline webdesign


Blacberry, itt a lista!

Blacberry, itt a lista!

Sokan vágynak arra, hogy végre egy Blackberry büszke tulajdonosai legyenek. Az utóbbi időben a Blackberry gyártói több irányba is próbálnak fejleszteni, hogy mindenki számára elérhető telefonokat hozzanak a piacra. Ezért egyszerre indultak el az érintőképernyős telefonok felé és próbálkoznak az operációs rendszerváltással is.

Ha érdeklik, hogy milyen Blackberry telefonok vannak a piacon, most itt a lista! A legnagyobb fordulat a BB piacán az Androidos operációs rendszer felkarolása, hiszen alig pár éve, azzal vagdalóztak az Android fejlesztői felé, hogy az operációs rendszerük olyan, mint egy lyukacsos sajt, bárki áthatolhat a biztonsági rendszeren és értékes adatokat lophat.

Most arra a nehéz feladatra vállalkoztak, hogy az Android olyan védelmi rendszerrel legyen kiegészítve, ami megvédi a külső behatolóktól és büszke tagja lehessen a biztonságáról híres BB telefonoknak. Ha sikeres lesz ez a váltás, nagy áttörés lesz a Blackberry telefonok számára. Ha látni szeretné, hogy milyen Blackberry telefonok vannak forgalomba, itt a lista!