streamline webdesign


reptéri parkolás olcsón

Reptéri parkolás olcsón

Budapest Liszt Ferenc reptere egyike a legforgalmasabbaknak, naponta több tíz járat indul külföldre, valamint száll le óránként Európa különböző városaiból. A külföldön való tartózkodás idejére pedig szükség lehet a kocsik, utánfutók, motorkerékpárok és egyéb járművek, esetleg munkagépek biztonságos parkolására, tárolására.

Minél közelebb van egy reptéri parkoló a terminálok bejárataihoz, annál drágábbak. De ettől függetlenül létezik reptéri parkolás olcsón is, méghozzá Vecsésen. A F.A.P. rövidítéssel ellátott fapados vecsési parkoló szabadtéri és fedett parkolóhelyekkel várja az utazókat, ráadásul zárt garázsokat is biztosítani tud azoknak, akik hosszútávon szeretnének itt parkolni.

Amellett, hogy a reptéri parkolás olcsón megoldható itt, lehetőség van egyéni szerződés megkötésére is, ami további előnyökkel, kedvezményekkel járhat, ha valaki sok időre hagyja hátra kocsiját, motorkerékpárját. Foglaljon helyet online, ismerkedjen meg az árakkal honlapunkon, tájékozódjon pontosan az idejutás lehetőségeiről!