streamline webdesign


A GKI igazolvány könnyen megszerezhető

A GKI igazolvány könnyen megszerezhető

Amikor egy állásra jelentkezünk, általában vinnünk kell a diplomáinkat, amelyekkel rendelkezünk. A legtöbb esetben, minél több van, annál jobb, de manapság már olyan is van, hogy túlképzettségre hivatkozva nem vesznek fel, bár ez elég ritka.

Maradjunk abban az esetnél, amikor mindent, amivel rendelkezünk, kiteszünk az asztalra, legyen az érettségi, egyetemi diploma vagy GKI igazolvány. Minél több képesítésünk van, annál nagyobb az esélyünk arra, hogy megkapjuk az állást.

Ennek annyi az oka, hogy látszik rajtunk, több témában is jártasak vagyunk és képesek vagyunk, akár az új dolgok tanulására is. Amennyiből egy szakma távlatából nézzük a dolgokat, akkor sokkal több esélyünk van, ha több kategóriában vagyunk jártasak, mintha csak egyben.

Nézzük a fuvarozást! Példának okáért, ha két GKI igazolvány áll a rendelkezésünkre, egy tehergépkocsi és egy autóbusz vezetetői, akkor sokkal könnyebben kapunk állást, mintha csak eggyel rendelkeznék. Ha véletlenül munkahely módosításra kényszerülünk, sokkal hamarabb találhatunk újat, mert nem vagyunk annyira behatárolva.