streamline webdesign


Batman póló

Batman póló

Gotham városát hetente ellepik a gazfickók és bűnelkövetők, akik senkit és semmit nem kímélve szeretnének rabolni, robbantgatni és ehhez hasonló atrocitásokat elkövetni. Szerencsére, az ártatlanok megsegítésére siet a Denevérember, aki mindenkivel leszámol.

Ezen hőstettek miatt a Batman póló az egyik legkeresettebb ruhadarabnak bizonyul a mesekarakterekkel foglalkozó ruhacikkek kategóriában, ami sok esetben még túlszárnyalja a Superman és minyonos fajtákat is.

Talán a népszerűséghez az is hozzájárul, hogy ezzel a karakterrel a képregényeken kívül találkozni lehet mesékben, filmekben és sorozatokban egyaránt. A Christopher Nolan által megteremtett trilógia pedig valóban tudtára adta mindenkinek, hogy a főszereplő egyszerre titokzatos és könnyen kiismerhető karakter.

A Batman póló leginkább a kisebbeket vonzza, akik úgy gondolják, a trikó viselésével segíteni tudják a Denevérember munkáját. A beszerzésben pedig a potenciális vevők rendelkezésére áll a CineMarket nevű forgalmazó, amely temérdek más kelléket is árusít igen jutányos áron.