streamline webdesign


Fa alapozó festék

Amennyiben az ablakok kereteit vagy a fából készült ajtót szeretné befesteni, érdemes tisztában lenni néhány lényeges tudnivalóval. Első lépésnek alaposan takarítsa meg a felületet. Másodszor pedig vegye igénybe a fa alapozó festék valamelyik tónusát. Értelemszerűen, ha világos színre szeretné festeni az adott tárgyat, akkor válassza a fehér terméket.

Ha vörössel festené be, akkor a meleg árnyalatokra szánt termék mellett döntsön! Majd miután ezt hagyta kellőképpen megszáradni, bátran vigye fel a kiválasztott festéket! Az igazán minőségi fa alapozó festéket megtalálja a Farrow & Ball honlapján vagy a szaküzletükben, ami Budapesten található. Ez a vállalat angol származású, ezért felismerheti az árnyalatokban Nagy-Britannia jellegzetes tónusait.

A kellemes szürkék vagy a pasztell-zöldek mindenhol meghitt atmoszférát biztosítanak az otthonában. Persze a fa alapozó festéket eltérő mennyiségben szerezheti be. A 750 ml-es kiszereléstől kezdve, a 2,5 literesen át egészen az 5 l-ig tart a kínálat. Továbbá, a festék csakis természetes alapanyagokat tartalmaz.