streamline webdesign


Dekorációs kellékek

Otthonunk harmóniája nagyon fontos, hiszen életünk egy részét ott töltjük. A dekorációs kellékek hozzájárulnak ahhoz, hogy valóban jól érezzük magunkat a lakásunkban.

Ha a megfelelő helyet választjuk a vásárlásra, a szép dolgokhoz nem kell sok pénz. A nappalit igazán feldobják a kellemes színű és mintájú lámpabúrák, a puha dekorpárnák vagy a nosztalgikus hangulatú faliképek. Legszebb pillanataink visszaköszönnek ránk a dizájnos képkeretek fotóiról. A dekorációs kellékek természetesen a konyhából sem maradhatnak ki. Néhány virágos székpárna máris otthonosabbá teszi a konyhát. Tegyünk a falra olyan képet, ami a kedvenc süteményünket vagy gyümölcsünket ábrázolja és vegyünk vidám, romantikus, esetleg vintage bögréket.

A kültéri dekorációs kellékek is nagyon menők. A fém locsolókanna vagy kancsó igazán rusztikussá változtatja a parányi balkont vagy teraszt. Ha a vendégeinket már a lakásunk ajtaja előtt is üdvözölni akarjuk, tegyünk jópofa „Hello” vagy „Welcome” feliratos lábtörlőt. Az ötletek sokaságából könnyű választani.