streamline webdesign


Hogy emlékezetes legyen a rendezvény

Egy jeles családi esemény lebonyolításakor mindig fontos, hogy milyen helyszínt választunk, de ugyanígy lényeges a hivatalos alkalmakkor is, például konferenciákon, céges találkozókon, állófogadásokon.

Ha a közeljövőben tervezett rendezvény Nagykanizsa városában kerül megtartásra, az Ambrózia étterem tökéletes helyszínt biztosít. A helyiségek modernek, mediterrán stílusúak, klimatizáltak. Ha igény van rá, különterem is a vendégek rendelkezésére áll, de akár a kerthelyiségben is meg lehet tartani az összejövetelt, ha az időjárás megfelelő. Bármilyen rendezvényről van szó, a lehetőség adott az egyéni kérések megbeszélésére, az árkedvezményekre. Esküvők esetében például biztosított az alapdekoráció, a terem esküvői beterítése, az ételsort pedig előre ki lehet választani, sőt, székszoknyákat is lehet igényelni.

Előzetes megegyezés esetén, a felkínálandó italokat máshonnan is lehet hozni. Nem érdemes tehát más helyszínt keresni, hiszen bármilyen rendezvény Nagykanizsa, Ambrózia nevű éttermében felejthetetlen élmény lehet.